Creative Space


Hos Elin Skoglund och Max Malak I Vasastan

Här bor Elin Skoglund och Max Malak med sin två år gamla cavapoo bread hund Selma i vasastan på 90 kvm i ett hus som är byggt 1931. De flyttade in januari 1920 och renoveringen tog nästan ett år. Elin är bloggare och influenser och Max har ett byggföretag. Därav är det lättare att ta ut svängarna. Med bl.a. väggar klädda med träribbor i ek och betsad furu.

Med ny vägg som är rundad med träribbor av ek och ombyggd spis. Stolar från Dusty Deco. Soffa från Sofa company. Golvlampa och bord från Gubi. Matta från Nordic Nots. Väggarna målade i kulören Sommarsnö från Jotun.

T.v. hallen. Bakom ribbade väggen sovrum och badrum. Bakom gardinen, garderober.

Konst av Juri Markkula.

Det var själva fönsterpartiet som gjorde att de blev intresserade av lägenheten. En vägg togs bort mellan köket och rummet så man kan se hela raden av fönster.

Matbord och lampa från Dusty Deco.

Detalj av stenskiva, matbord.

Elin och hunden Selma.

Hallen med inbyggd plats för hemarbete.

Elin har tagit fram köksluckan Flat oak med Ikeastommar. Max älskar att laga mat så det är härligt med ett öppet kök där Max lagar maten och Elin tittar på! 🙂

Öppet mellan badrum och sovrum. Men den öppna spegeln gör att det blir lite privacy. Här är ribborna av betsad furu. Marmor kaklet var inte det lättaste att lägga in.

Marmorn som bänkskiva är arrabascatomarmor.

Sovrummet med feeling av ett lyxigt hotellrum medheltäckningsmatta och Verner Pantons snäckskalslampa.

Hej då för den här gången. Nu har min matte och husse flyttat tvärs över gatan när det här publiceras. Nu, nya idéer och ny lägenhet.

Nu ute Feb. – 2021 i Sköna Hem, Sverige.

Foto Johan Sellén

Stylist Gill renlund

Du kanske tycker om det här också...